Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Επιταχύνονται σημαντικά αναπτυξιακά έργα στον Δήμο Αθηναίων

Σημαντικά έργα πνοής στην Αθήνα, η στενή συνεργασία και ο συντονισμός των δράσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων σε θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη και τον Δ/νων Σύμβουλο της «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» κ. Χρόνη Ακριτίδη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η διαχείριση των αποβλήτων καθώς και οι διαδικασίες που χρειάζεται να «τρέξουν» μέσα στο επόμενο διάστημα για το Βοτανικό και τα Προσφυγικά στην Αλεξάνδρας.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε χαρακτηριστικά: «Με τον Δήμαρχο Αθηναίων συνεργαζόμαστε στενά για την υλοποίηση παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο στην Αθήνα μας. Συνεργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να αλλάξουμε την Αττική και τη ζωή των πολιτών προς το καλύτερο. Ο Δήμος της Αθήνας αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχό μας και στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για την αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων μας. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για μια πράσινη Αττική, μια Περιφέρεια πρότυπο με σύγχρονο λειτουργικό πρόσωπο».

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει προσωπικά με τον κ. Πατούλη, αλλά και με τα στελέχη της Περιφέρειας, προσθέτοντας ότι «ο α’ και ο β’ βαθμός Αυτοδιοίκησης αναπτύσσουν σταθερές συνεργασίες με βασικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» κ. Ακριτίδης τόνισε ότι «υπάρχει μια στενή και καλή συνεργασία τόσο με τον Δήμο Αθηναίων όσο και με την Περιφέρεια Αττικής και από την πλευρά μας, ως ‘‘Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε’’, σκοπεύουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο προκειμένου εμβληματικά έργα, όπως η αποκατάσταση των Προσφυγικών, να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα».